Om os 

Om Bendixen Company

Bendixen Company er en lille dansk nichevirksomhed startet i 2013 af Karin Bendixen, der har hang til alt, hvad der er italiensk. Bendixen Companys unikke skindtasker er ikke blot smukke at se på, de er funktionelle i din hverdag, hvad enten du skal på arbejde, shoppe, rejse eller feste. Flere af modellerne kan anvendes af både kvinder og mænd.

En lækker skindtaske skal dufte af skind, den skal bruges og præges af det liv vi lever, og vi må gerne have flere tasker! Vælg en farve og et design, der fremhæver din personlighed.

Designet af Bendixen tasker bunder i behovet for en taske, der er funktionel, æstetisk og anvendelig i både forretningsmæssige- og private sammenhænge. Tasker som jeg ikke umiddelbart kunne finde på markedet. Jeg fandt også at mange computertasker og rejsetasker til mænd er kedelige og upersonlige, derfor er netop disse to modeller designet til både mænd og kvinder. Farven kan være med til at understrege det feminine eller maskuline.

Med et tæt og tillidsfuldt samarbejde med italienske lokale og erfarne producenter i lokalområdet i Marche i Italien har jeg opnået stor indsigt i forarbejdning, produktion og muligheder. Det betyder også, at vi ikke laver storproduktion. Alt er produceret i Italien. De børstede messingspænder og ringe til rejsetasken og computertasken er fremstillet specielt til Bendixen tasker i samarbejde med en italiensk spændevirksomhed.

Interiør i Aarhus, der har solgt kvalitetsprodukter fra Marimekko i flere årtier, faldt pladask for Bendixen Company kollektion, og Interiør sælger et udvalg af Bendixen tasker.